1-السميط او البقسماط بيكون فيه سمسم وساعات السمسم ده بيقع من السميط فبلاش ترميه ممكن تجمعيه وتستخدميه من جديد لاى نوع من الفطاير.
2-طبعا احنا عارفين انى تنضيف الفرن هو وسخن بيكون اسهل فبدل ما نسخن الفرن وبعد كده ننضف الاحسن انك تنضفى بعد ما تكونى سويتى اى صنف فى الفرن كده الفرن هيكون اكده كده شغال وكمان هيكون اكتر سخونة.
3-لما نيجى نغسل المواعين نبتدى الاول بالمواعين النضيفة اللى مفيهاش دهون
علشان الليفة والسلكة يفضلوا نضاف وكمان السائل متروحش رغوته بسرعة.
4-لو اتبقى عندك كزبرة خضرة أو شبت أو بقدونس ممكن تجففيهم وتفركيهم كويس وتضيفيهم على البقسماط فيكون عندك فيجيتار بيتى.
5-لوعندك كمية كبيرة من التوم وخايفاها تنشف منك ،،، كل أسبوع رشيها ببخاخة الجلانس بشوية مية وعمره مهينشف منك.
لو عجبتكم النصائح عندى نصائح لتوفير الفلوس
لوعايزين شجعونى الاول على النصائح دى وقيمونى وشكرا .