bank el afkar بـــنـــــــــك الافـــــــكــــــــــــــــار
مرحبا بك عزيزى الزائر او الزائرة نتشرف بتسجيلك معنا ويسعدنا وجودك ونأمل ان تفيدوتستفيد مع تحيات https://afkar.7olm.org
bank el afkar بـــنـــــــــك الافـــــــكــــــــــــــــار
مرحبا بك عزيزى الزائر او الزائرة نتشرف بتسجيلك معنا ويسعدنا وجودك ونأمل ان تفيدوتستفيد مع تحيات https://afkar.7olm.org
bank el afkar بـــنـــــــــك الافـــــــكــــــــــــــــار
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

bank el afkar بـــنـــــــــك الافـــــــكــــــــــــــــار

مــــــــــصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــر فـــــــــــــــــــــــــــــــــــــوق الــــجــــــــــمــــــــــــــيـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــع
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولشات شموع الصوتى

 

 النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ضحى
مشرف
مشرف
ضحى


عدد المساهمات : 887
تاريخ التسجيل : 18/12/2010

النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه   Empty
مُساهمةموضوع: النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه    النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه   Icon_minitimeالسبت يناير 08, 2011 1:35 pm

النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه

النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه   62

اهلا اهلا بأحلى قمرات اخواتى اللى بحبهم جدااااااا
حبيت اكتبلكم عن تجربتى الرائده هههههههههههه
مع طريقه النجرسكو اللى اخدتها من الشيف الشربينى
وطلعت قمه فى الروووووووووعه ولذيذه جدااااااااااا
والحمد لله محصلش اى خساير فى الارواح ههههههههههههههههههههه


لاء بجد تحفه وطعهما جناااااااان


اه اه اقصر وادخل بأه فى الوصفه
ooooooook


يلا بيناااااااااااا .....

اتفضلوووووووووووو
يارب تعجبكم ....
النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه   709ec34cc8

كيلو مكرونه اسباجتى
دجاج ( دجاجه كامله او فيليه )
1 بصله مفرومه
2 ملعقه زيت
مقدار من البسله مايعادل ربع كيلو
( او حسب الرغبه )
ملح وفلفل اسود وبهارات
ربع كيلو جبنه رومى مبشور


.. بشاميل ..
والمقادير كالاتى
2 ملعقة سمن
4 ملاعق دقيق
3 اكواب لبن
النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه   85634ef28a

نسلق المكرونه ونتركها جانبا
نضع الزيت على النار وعليه الدجاج بعد تقطيعه اصابع اذا كان فيليه
( واذا كانت دجاجه كامله نسلقها ونقطها قطع صغيره ونخليها من العظام )
ونضع الملح والفلفل الاسود والبهارات ومرقة الدجاج على والبصل والدجاج ونضيف اليهم البسله
ونتركهم لينضجوا ..


فى هذه الاثناء نقوم بعمل البشاميل كالاتى
نقوم بوضع السمن على النار وعليه مقدار الدقيق الى ان يتحمر ونضع عليه مرقة دجاج وبعض البهارات والفلفل الاسود
وبعد التحمير نضع مقدار اللبن مع التقليب المستمر
الى ان يصبح الخليط قوامه متماسك وليس سميكا


وبعد ان ينضج خليط الدجاج مع البسله نقوم بوضع المكرونه المسلوقه عليها
واضافة نصف مقدار البشاميل ونصف مقدار الجبن الرومى المبشور
وتقليب الخليط جيدا ..


ونضع الخليط فى صينيه ثم نضيف على الوجه النصف المتبقى من البشاميل
وعلى وجه البشاميل نرش باقى الجبن المبشور


وتوضع فى الفرن قرابة النصف ساعه الى ان تتحمر
تقريبا هتبقى شبه دى
النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه   391238

وبالهنا والشفااااااااااااااا
يارب تكون عجبتكم
ياريت مش تخذلونى وتردو علييييا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
تيتى
vip
vip
تيتى


عدد المساهمات : 759
تاريخ التسجيل : 11/09/2010
الموقع : https://afkar.7olm.org

النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه   Empty
مُساهمةموضوع: رد: النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه    النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه   Icon_minitimeالأحد يناير 09, 2011 7:55 am

النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه   45ca9

تسلم الايادى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://afkar.7olm.org
 
النجرسكو .. يسلاااااااام وبطريقة الشيف الشربينى جربتها وطلعت تحفه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  بمناسبة العيد واللحمة الشاورمة من مطبخ الشيف يسرى
» موقع تحفه لتركيب الصور
» خلطه فراخ مشويه تحفه
» كرسبى الفراخ على طريقة الشيف يسرى
»  موسوعة حلويات الشيف أسامة السيد بالصور

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
bank el afkar بـــنـــــــــك الافـــــــكــــــــــــــــار :: منتـدي أدم و حــــ ، ـــواء :: مطبــخ حــواء-
انتقل الى: